BC ROBAD

Badminton voor iedereen

Overige informatie:

 

Speeltijden:

Elke dinsdagavond van 20:00u tot 21:30u.  Ook tijdens de zomervakantie.

 

Locatie:

Sportpark Vierhoeven

Nispenseweg 1, Roosendaal

Je treft ons op één van de velden van voetbalvereniging BSC.

 

Registratie:

In tegenstelling tot vorig jaar hoeft er niet meer vooraf gereserveerd te worden. Wel bestaat er nog steeds een registratieplicht. Op locatie is er dan ook een registratieformulier aanwezig.

 

Kosten:

Aan de deelname zijn geen extra kosten verbonden.

 

Afgelasting:

Uiteraard kunnen deze speelavonden alleen doorgang vinden, als het weer dat toelaat. Indien wij beslissen om een speelavond af te gelasten, doen wij dat via email. Houd tot een half uur van tevoren je mailbox in de gaten.

 

Kledingadvies:

Zeker later op de avond kan het frisser worden. Zorg altijd voor een extra laag kleding en trek goed ondersteunende sportschoenen aan. Het gebruik van schoeisel met noppen is niet toegestaan. Draag een lange broek om je te beschermen tegen insectenbeten. Vooral tijdens warme dagen zijn insecten actief in het voorjaar en de zomermaanden.

 

Racket:

AirShuttles zijn iets zwaarder dan gewone shuttles. Ofschoon wij vorig seizoen nagenoeg geen schadelijke gevolgen hiervan hebben ondervonden, adviseren wij toch om niet met je beste racket te komen spelen. Het deelnemen aan AirBadminton is voor eigen risico.

 

Coronamaatregelen:

De wijzigingen van de coronamaatregelen volgen elkaar snel op. Houd je aan de landelijk geldende maatregelen en volg te allen tijde de instructies van de aanwezige begeleiders op.

 

Wij wensen je veel speelplezier en hopen je snel te mogen verwelkomen.

 

Met sportieve groet,

BC-Robad

 

Zoeken

Volg Robad op Facebook