BC ROBAD

Badminton voor iedereen

Voor Wie

Robad biedt de mogelijkheid om badminton te spelen op verschillende niveaus.
Beginnende spelers die het spelletje willen leren of gevorderde spelers die graag tegen een shuttle slaan in onderlinge partijtjes.

Gevorderde spelers die hun krachten willen meten in competitieverband(van beginnend competitiespeler tot landelijke speler)
In principe biedt Robad deze mogelijkheden voor spelers van alle leeftijden, maar er is wel een onderverdeling naar leeftijd.

* Jeugd

* Senioren

Kijk bij de speeltijden voor de verschillende tijden

De badmintonactiviteiten spitsen zich toe op het vrij spelen met behulp van een afhangsysteem. Hierbij wordt er door de senioren per half uur in wisselende samenstellingen partijen gespeeld. Daarnaast zijn er diverse trainingsmogelijkheden. Competitiewedstrijden worden niet op de vaste speelavond gespeeld maar op zondag. Door het jaar heen worden er op de speelavond of in het weekend ook nog toernooien georganiseerd.

Robad vindt dat er naast badminton ook tijd moet zijn voor gezelligheid. Uiteraard is hiervoor tijdens de speelavond in de zaal en bij de horeca voldoende mogelijkheid. Regelmatig organiseert Robad feesten en activiteiten om de onderlinge contacten te verstevigen.Neem een kijkje !

Zoeken

Volg Robad op Facebook

We mogen weer

Vanaf deze week 20-01-2022 en 27-01-2022 mogen we weer badmintonnen en zijn jullie van harte welkom in de Beuk te Oudenbosch.

Let op de Corona maatregelen gelden nog wel voor buiten de baan.

 

Aanbevolen Links

Sponsors