Sponsorkliks

BC ROBAD

Badminton voor iedereen

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Badmintonclub BC-Robad, zonder dat het jou een cent extra kost!

 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Badmintonclub BC-Robad ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Badmintonclub BC-Robad.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Badmintonclub BC-Robad ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Badmintonclub BC-Robad. Voor jou een kleine moeite, voor Badmintonclub BC-Robad zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Badmintonclub BC-Robad. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Badmintonclub BC-Robad hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Badmintonclub BC-Robad weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Badmintonclub BC-Robad is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Badmintonclub BC-Robad dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Badmintonclub BC-Robad op

Zoeken

Volg Robad op Facebook

  

"Klik op het SponsorKliks logo om Robad gratis te sponsoren of klik 'hier' voor meer informatie."

06-12-2023 t/m 28-02-2024 "In De Roos"

LET OP vanaf 06-12-2023 spelen de senioren op woensdagen tussen 09:00-22:30 uur in sporthal "In de Roos" te Roosendaal