BC ROBAD

Badminton voor iedereen

Laatse nieuws

In de Roos

Beste badmintonners, Naar aanleiding van de peiling van vorige week hebben wij besloten dit jaar, gedurende de wintermaanden, niet uit te wijken naar Oudenbosch. In plaats daarvan gaan we spelen op de woensdagen van 21:00u tot 22.30u in sporthal "In de Roos". We starten op de nieuwe locatie op 6 december en op 28 februari 2024 staat daar de laatste speelavond gepland.

Commandobaan 6, 4706 CL Roosendaal

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Badmintonclub BC-Robad, zonder dat het jou een cent extra kost!

 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Badmintonclub BC-Robad ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Badmintonclub BC-Robad.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Badmintonclub BC-Robad ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Badmintonclub BC-Robad. Voor jou een kleine moeite, voor Badmintonclub BC-Robad zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Badmintonclub BC-Robad. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Badmintonclub BC-Robad hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Badmintonclub BC-Robad weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Badmintonclub BC-Robad is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Badmintonclub BC-Robad dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Badmintonclub BC-Robad op

Informatie Airbadminton BC-Robad

Overige informatie:

 

Speeltijden:

Elke dinsdagavond van 20:00u tot 21:30u.  Ook tijdens de zomervakantie.

 

Locatie:

Sportpark Vierhoeven

Nispenseweg 1, Roosendaal

Je treft ons op één van de velden van voetbalvereniging BSC.

 

Registratie:

In tegenstelling tot vorig jaar hoeft er niet meer vooraf gereserveerd te worden. Wel bestaat er nog steeds een registratieplicht. Op locatie is er dan ook een registratieformulier aanwezig.

 

Kosten:

Aan de deelname zijn geen extra kosten verbonden.

 

Afgelasting:

Uiteraard kunnen deze speelavonden alleen doorgang vinden, als het weer dat toelaat. Indien wij beslissen om een speelavond af te gelasten, doen wij dat via email. Houd tot een half uur van tevoren je mailbox in de gaten.

 

Kledingadvies:

Zeker later op de avond kan het frisser worden. Zorg altijd voor een extra laag kleding en trek goed ondersteunende sportschoenen aan. Het gebruik van schoeisel met noppen is niet toegestaan. Draag een lange broek om je te beschermen tegen insectenbeten. Vooral tijdens warme dagen zijn insecten actief in het voorjaar en de zomermaanden.

 

Racket:

AirShuttles zijn iets zwaarder dan gewone shuttles. Ofschoon wij vorig seizoen nagenoeg geen schadelijke gevolgen hiervan hebben ondervonden, adviseren wij toch om niet met je beste racket te komen spelen. Het deelnemen aan AirBadminton is voor eigen risico.

 

Coronamaatregelen:

De wijzigingen van de coronamaatregelen volgen elkaar snel op. Houd je aan de landelijk geldende maatregelen en volg te allen tijde de instructies van de aanwezige begeleiders op.

 

Wij wensen je veel speelplezier en hopen je snel te mogen verwelkomen.

 

Met sportieve groet,

BC-Robad

 

QR code

Beste leden,

 

Afgelopen dinsdag werden we opgeschrikt door het bericht tijdens de persconferentie van de regering  dat wij de QR code moeten gaan controleren.

De 2de kamer heeft nog even tegen gesputterd maar dat ging vooral over de buitensport. Dus helaas zijn wij nu genoodzaakt om de QR code te gaan controleren bij iedereen, bezoeker of speler, boven de 18 jaar bij de ingang van de sporthal.

We zijn er niet blij mee want het is weer extra werk en gedoe. Maar we zullen het toch moeten doen want anders kan er weer niet worden gebadmintond en dat zijn we onderhand wel beu.

De controle zal worden gedaan door de aanwezige bestuursleden en wij vragen jullie om begrip en medewerking. Hopelijk wordt deze regel weer snel afgeschaft

TIP! In de hal is er geen wifi. Mocht je geen 4G hebben neem dan een geprinte versie van je QR code mee.

 

Het bestuur

BC Robad

Start Badmintonseizoen 2020

Vanaf 13 augustus start badmintonseizoen senioren.

 

Eerder dan gebruikelijk start het seizoen voor de senioren al op donderdag 13 augustus. Tijdens de eerste speelavonden (20:00u - 22:30u) is het vrij spelen en is er dus geen training. De trainingen zullen waarschijnlijk hervat worden op 3 september, maar hierover zal je tegen die tijd worden geïnformeerd.

 

Wij hebben diverse maatregelen getroffen om op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen spelen. Naast de landelijke maatregelen gelden er voorschriften voor het gebruik van de zaal en de shuttles.

 

Op de banen zelf geldt er voor sporters géén 1,5m regel. Echter buiten de banen is de 1,5m regel nog steeds van kracht. Dit omvat de entree, gangen, sporthal,  kleedkamers, douches, kantine e.d.

 

Even op een rijtje…..

 

Registratie:

Op dit moment geldt er geen reserveringsverplichting maar wel een registratieverplichting. Bij binnenkomst in de zaal dien je jezelf (elke week opnieuw) te registreren. In de bijlage tref je een registratieformulier aan. Vul het formulier bij voorkeur thuis in. Zo voorkomen we wachtrijen in de zaal.

 

Desinfecteren:

Bij het betreden van de zaal en tussen de tijdsblokken door de handen desinfecteren.

 

Zaal:

In de zaal geldt een looproute. Meer informatie hierover tref je aan in de bijlage. Hierop staat ook aangegeven waar je kan registreren, desinfecteren en afhangen.

 

Afhangbord:

Het afhangbord is verplaatst naar de achterzijde van de zaal in verlengde van het middenpad. Hierdoor is 1,5m afstand houden bij het afhangen mogelijk. Hang zelf je pasje af óf bepaal vooraf met wie je wilt spelen en laat één van de spelers de pasjes afhangen.

 

Shuttles:

Per baan één shuttle gebruiken. Deze zijn te vinden bij het afhangbord. Na afloop van het tijdsblok (30 minuten) dient één van de spelers de gebruikte shuttle mee naar voren te nemen en deze te werpen in een daarvoor aangewezen bak. Onbruikbare shuttles gelieve gelijk weg te gooien.

 

Spullen en uitrusten:

Maak gebruik, met inachtneming van voldoende tussenruimte, van de twee lange zijden van de zaal voor het neerleggen van je spullen e.d.  Er zijn stoelen in de zaal aanwezig. Vermijd voor een juiste doorstroming het gebruik van het materialenhok.

 

Entree/gangen:

  • Houd rechts aan
  • Loop achter elkaar met 1,5m tussenruimte
  • Sta niet stil, maar houd de doorgang vrij

 

Kleedkamers/douches:

Er wordt geadviseerd om het gebruik van de kleedkamers en douches te vermijden, ofschoon deze wel toegankelijk zijn.

 

Sporthallen staan onder streng toezicht van gemeentelijke handhavers. BC-Robad wordt verantwoordelijk gehouden voor de opvolging van de maatregelen. In de zaal zal dan ook een corona-coördinator aanwezig zijn. Volg ten alle tijden de instructie(s) van de coördinator op. Alleen door naleving van de regels kunnen we blijven badmintonnen.

 

Tot snel en veel speelplezier.

 

Met sportieve groet,

Bestuur BC-Robad

Bijlage 1 : Registratieformulier (bij voorkeur de stroken thuis invullen) klik hier voor registratieformulier

Bijlage 2 : Looproute sporthal. Klik hier voor looproute

Zoeken

Volg Robad op Facebook

  

"Klik op het SponsorKliks logo om Robad gratis te sponsoren of klik 'hier' voor meer informatie."

06-12-2023 t/m 28-02-2024 "In De Roos"

LET OP vanaf 06-12-2023 spelen de senioren op woensdagen tussen 09:00-22:30 uur in sporthal "In de Roos" te Roosendaal