BC ROBAD

Badminton voor iedereen

BC Robad Tijdelijke speeltijden

Tot afgelopen maandag zijn we bezig geweest met het zoeken naar alternatieve voor onze speelavonden. Uiteindelijk hebben we moeten constateren dat de optie die de Beuk in Oudenbosch ons biedt eigenlijk de  enige reële  is. Dit betekend dat wij vanaf deze week ook  de maandagtraining naar de dinsdag gaan verplaatsen. In  principe van 20.00uur tot 21.30uur maar op de volgende dagen van 21.00u tot 22.30u: 11/12, 29/1, en 26/2.  We zijn nog wel op zoek naar een trainer voor die avond want helaas geeft Cor training in Zundert.

Vanaf  donderdag 6 december gaan we ook spelen in de Beuk. Dit zal tussen 20.30uur en 22.30uur zijn.  Op 6 december is dat voor iedereen nog  vrijspelen. Daarna ook weer de training. Zoals eerder gemeld hebben we maar 8 banen en zullen er ook leden van Blauw-wit zijn dus we zullen wat moeten schikken. Dat betekent dat we de trainingsgroep van de donderdag in tweeën gaan splitsen en zal elke groep om de week trainen en vrijspelen. Het schema daarvoor volgt nog. Voor de beginners training zal er in principe 1 baan beschikbaar zijn. De rest is voor vrijspelen. Dat zal betekenen dat je ook een keer een half uur aan de kant moet zitten. Helaas niet optimaal maar het belangrijkste is dat we weer kunnen badmintonnen.

De openstaande thuiswedstrijden van de competitie zullen we in sporthal in de Roos bij het JTC  gaan spelen. De tijden zullen wat afwijken. Dat horen jullie nog.

Voor de jeugd hebben in totaal 3 opties in sporthal in de Roos. Wij willen graag dat de ouders van de jeugd aangeven op welke van de 3 opties hun kinderen kunnen komen zodat we een goede verdeling kunnen maken. De opties zijn:

dinsdag van 17.00 uur  -  18.00 uur

donderdag van 17.00uur  -  18.00 uur

donderdag van 18.00uur  - 19.00 uur

Beste ouders willen jullie voor  8 december via een replay reageren op deze vraag. Mocht Uw kind vanaf nu voor  2 keer per  week kiezen, dan mag U 2  van de opties doorgeven.  Verrekening van de contributie zal dan later plaatsvinden. Verder is nog belangrijk te noemen dat er ook jeugd van Blauw-wit zal gaan deelnemen.

Wij zijn verder  met de exploitanten van Metsj Point in overleg over compensatie en de toekomstplannen. Dit gaan wij ook met de gemeente doen. Daarbij heeft de Bond aangeboden om ons daarin bij te gaan staan.

Onze insteek voor volgend jaar is om in een andere zaal te gaan spelen want het probleem met Metsj Point zal volgend jaar weer terugkeren. Als er een goed alternatief voorbijkomt en het is nodig dat we al eerder dan volgend seizoen moeten instappen dan zullen we dat niet nalaten. Over de ontwikkelingen mbt de toekomst zullen we jullie zeker op de hoogte houden.

Voor nu zijn we blij dat er weer gebadmintond kan worden. Laten we met z’n allen het beste er van maken.

Zoeken

Volg Robad op Facebook

We mogen weer

Vanaf deze week 20-01-2022 en 27-01-2022 mogen we weer badmintonnen en zijn jullie van harte welkom in de Beuk te Oudenbosch.

Let op de Corona maatregelen gelden nog wel voor buiten de baan.

 

Aanbevolen Links

Sponsors