BC ROBAD

Badminton voor iedereen

De Beuk

Beste leden,

Vanaf 5 December spelen wij weer voor het eerst in sporthal De Beuk in Oudenbosch. Daar spelen we weer gelijk met HBV. Om ons verblijf daar zo optimaal mogelijk te laten verlopen hebben wij enkele wijzigingen doorgevoerd in het afhangsysteem en de trainingsfrequenties. Ook maken wij graag van de gelegenheid gebruik je te wijzen op een aantal werkzaamheden op de route naar en in de nabijheid van de sporthal.

Periode en speeltijden:

Van 5 December 2019 t/m 13 Februari 2020 zijn wij weer genoodzaakt uit te wijken naar sporthal De Beuk in Oudenbosch. Wij zijn daar welkom om te spelen van 20u:30 tot 22u:30. 

Vanaf 20 Februari kunnen we weer gebruik maken van onze eigen accommodatie in Roosendaal.

Afhangsysteem vrijspelen:

Vorig jaar hebben wij gemerkt dat vooral het eerste uur erg druk bezocht werd en dat veel spelers aan de kant moesten wachten. Dit werd veroorzaakt door het minder aantal beschikbare banen in combinatie met onverminderd geven van trainingen. Het is onvermijdelijk dat je soms een ronde moet wachten voordat je weer kunt spelen, maar we hebben het volgende bedacht om de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

 

  • Het eerste uur spelen we 3 ronden van 20 minuten. ( 20:30 – 20:50  / 20:50 – 21:10  /  21:10 – 21:30 )
  • In het tweede uur spelen 2 ronden van 30 minuten. ( 21:30 – 22:00  /  22:00 – 22:30 )

Trainingen:

Om een optimale zaalbezetting te behouden, worden de trainingen aan de competitiespelers en de recreanten om de week gegeven. De trainingen vinden in het eerste uur plaats en duren 1 uur.

 

  • Training Competitiespelers          : 5 dec -19 dec – 23 jan – 6 feb
  • Training Recreanten                      : 12 dec – 16 jan – 30 jan – 13 feb

De maandagtraining verhuisd tijdelijk naar de woensdag en vindt plaats in Halsteren. De betreffende spelers hebben daar apart bericht over ontvangen.

Consumpties:

Van de beheerder van het sportcafé hebben wij te horen gekregen, dat zij nog geen personeelsleden beschikbaar hebben op de donderdagavond. Hierdoor kunnen wij helaas voorlopig geen gebruik maken van de sportkantine. Dit geldt niet bij de competitiewedstrijden en het Nieuwjaars dobbelsteen toernooi.

Werkwerkzaamheden A17:

Op 5 december vanaf 20u:00 is de A17 in de richting Roosendaal – Dordrecht  (De Stok tot Noordhoek) deels of geheel afgesloten. Een alternatieve route is via Bosschenhoofd. Kijk op www.vanAnaarBeter.nl voor meer informatie.

Werkzaamheden centrum Oudenbosch:

Al enkele maanden worden er in het centrum van Oudenbosch werkzaamheden uitgevoerd. Tot en met 8 December is de spoorwegovergang op de Bosschendijk – De Baarlebossche (nabij de sporthal) afgesloten voor alle verkeer. Houd dus rekening met langere aanrijtijden.

 Ondanks alle omstandigheden zijn we vastbesloten er weer een mooie periode van te maken.

 Met sportieve groet,

 

Bestuur Robad

Zoeken

Volg Robad op Facebook

  

"Klik op het SponsorKliks logo om Robad gratis te sponsoren of klik 'hier' voor meer informatie."

06-12-2023 t/m 28-02-2024 "In De Roos"

LET OP vanaf 06-12-2023 spelen de senioren op woensdagen tussen 09:00-22:30 uur in sporthal "In de Roos" te Roosendaal