BC ROBAD

Badminton voor iedereen

Start Badmintonseizoen 2020

Vanaf 13 augustus start badmintonseizoen senioren.

 

Eerder dan gebruikelijk start het seizoen voor de senioren al op donderdag 13 augustus. Tijdens de eerste speelavonden (20:00u - 22:30u) is het vrij spelen en is er dus geen training. De trainingen zullen waarschijnlijk hervat worden op 3 september, maar hierover zal je tegen die tijd worden geïnformeerd.

 

Wij hebben diverse maatregelen getroffen om op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen spelen. Naast de landelijke maatregelen gelden er voorschriften voor het gebruik van de zaal en de shuttles.

 

Op de banen zelf geldt er voor sporters géén 1,5m regel. Echter buiten de banen is de 1,5m regel nog steeds van kracht. Dit omvat de entree, gangen, sporthal,  kleedkamers, douches, kantine e.d.

 

Even op een rijtje…..

 

Registratie:

Op dit moment geldt er geen reserveringsverplichting maar wel een registratieverplichting. Bij binnenkomst in de zaal dien je jezelf (elke week opnieuw) te registreren. In de bijlage tref je een registratieformulier aan. Vul het formulier bij voorkeur thuis in. Zo voorkomen we wachtrijen in de zaal.

 

Desinfecteren:

Bij het betreden van de zaal en tussen de tijdsblokken door de handen desinfecteren.

 

Zaal:

In de zaal geldt een looproute. Meer informatie hierover tref je aan in de bijlage. Hierop staat ook aangegeven waar je kan registreren, desinfecteren en afhangen.

 

Afhangbord:

Het afhangbord is verplaatst naar de achterzijde van de zaal in verlengde van het middenpad. Hierdoor is 1,5m afstand houden bij het afhangen mogelijk. Hang zelf je pasje af óf bepaal vooraf met wie je wilt spelen en laat één van de spelers de pasjes afhangen.

 

Shuttles:

Per baan één shuttle gebruiken. Deze zijn te vinden bij het afhangbord. Na afloop van het tijdsblok (30 minuten) dient één van de spelers de gebruikte shuttle mee naar voren te nemen en deze te werpen in een daarvoor aangewezen bak. Onbruikbare shuttles gelieve gelijk weg te gooien.

 

Spullen en uitrusten:

Maak gebruik, met inachtneming van voldoende tussenruimte, van de twee lange zijden van de zaal voor het neerleggen van je spullen e.d.  Er zijn stoelen in de zaal aanwezig. Vermijd voor een juiste doorstroming het gebruik van het materialenhok.

 

Entree/gangen:

  • Houd rechts aan
  • Loop achter elkaar met 1,5m tussenruimte
  • Sta niet stil, maar houd de doorgang vrij

 

Kleedkamers/douches:

Er wordt geadviseerd om het gebruik van de kleedkamers en douches te vermijden, ofschoon deze wel toegankelijk zijn.

 

Sporthallen staan onder streng toezicht van gemeentelijke handhavers. BC-Robad wordt verantwoordelijk gehouden voor de opvolging van de maatregelen. In de zaal zal dan ook een corona-coördinator aanwezig zijn. Volg ten alle tijden de instructie(s) van de coördinator op. Alleen door naleving van de regels kunnen we blijven badmintonnen.

 

Tot snel en veel speelplezier.

 

Met sportieve groet,

Bestuur BC-Robad

Bijlage 1 : Registratieformulier (bij voorkeur de stroken thuis invullen) klik hier voor registratieformulier

Bijlage 2 : Looproute sporthal. Klik hier voor looproute

Zoeken

Volg Robad op Facebook

  

"Klik op het SponsorKliks logo om Robad gratis te sponsoren of klik 'hier' voor meer informatie."

06-12-2023 t/m 28-02-2024 "In De Roos"

LET OP vanaf 06-12-2023 spelen de senioren op woensdagen tussen 09:00-22:30 uur in sporthal "In de Roos" te Roosendaal